Με ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο
Από την ομάδα του Pharmacy 295

Το Pharmacy295 είναι πάροχος φαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών, αφοσιωμένος στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων. Κατανοούμε ότι είμαστε κομμάτι του συνόλου και ότι ευημερία μας ως εταιρεία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευημερία της κοινότητας. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, μέσω των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο Pharmacy295, δεσμευόμαστε να δραστηριοποιούμαστε με ηθικό και υπεύθυνο τρόπο. Συνειδητοποιούμε την επίδραση που έχουμε στον πλανήτη και προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Προωθούμε την αξία της βιωσιμότητας και λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προμηθευτές και οι συνεργάτες μας τηρούν τα ίδια περιβαλλοντικά πρότυπα.

Επιπρόσθετα συμμετέχουμε ενεργά στην υποστήριξη των κοινοτήτων όπου αλληλοεπιδρούμε. Στα πλαίσια αυτού διοργανώνουμε δράσεις που περιλαμβάνουν την παροχή βασικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, την υποστήριξη τοπικών σχολείων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την αντιμετώπιση των εκάστοτε αναγκών. Στο Pharmacy295, δεν αντιμετωπίζουμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως απλή πρακτική, αλλά ως βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε σε υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές για τα επόμενα χρόνια.

Διάπλους 2022 - Στήριξη της Μ.Κ.Ο Σύμπλευση
Το Pharmacy295 συμμετείχε ως χορηγός στον Διάπλου 2022 της Σύμπλευσης που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 5 Μαΐου ως και την Κυριακή 15 Μαΐου. Η Σύμπλευση είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών...
Cristy S.
12 Μαρ 2022
powered by cloudon on ecommercen.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού