Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Συμμετέχουμε στο IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, με γυναικεία ομάδα!
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 13 Σεπ 2022
icon_time 4' ανάγνωση

Συμμετέχουμε στο IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, με γυναικεία ομάδα!

Το Pharmacy295 στηρίζει για τρίτη χρονιά το IRONMAN 70.3 Greece, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση τριάθλου στη χώρα μας, ως official sports nutrition e-retailer. Αλλά φέτος δεν μένουμε μόνο εκεί! Είμαστε διπλά υπερήφανοι, γιατί συμμετέχουμε στον αγώνα με γυναικεία ομάδα τριάθλου! Ας το παραδεχτούμε το Ironman (aka αγώνας τριάθλου) είναι κατά κύριο λόγο ανδροκρατούμενο. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε οι συμμετοχές στους αγώνες, όπου αναλογικά ο αριθμός των γυναικών είναι πολύ μικρότερος. Αποφασίσαμε λοιπόν να το κάνουμε γυναικεία υπόθεση, δημιουργώντας τη 295 Tri Team!

Ο λόγος;

Μα φυσικά θέλουμε να αναδείξουμε τον πολύπλευρο ρόλο μας, καθώς είμαστε ήδη υπεραθλήτριες στην καθημερινότητα μας. Είμαστε εργαζόμενες-μητέρες-φίλες-σύντροφοι, δεν παραμελούμε την περιποίησή μας και παράλληλα παίρνουμε μέρος στο IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece! Τι δεν είμαστε: Επαγγελματίες αθλήτριες και ούτε υπήρξαμε ποτέ. Επομένως αν τα καταφέρουμε εμείς (cross fingers) γιατί όχι και εσύ;!

IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει πολλά για το τρίαθλο και το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, θα σου κάνουμε ένα μικρό intro. Το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece είναι διοργάνωση τριάθλου, η οποία (ναι καλά κατάλαβες) αποτελείται από τρία αθλήματα: κολύμπι-1,9 χλμ, ποδήλατο- 90 χλμ, τρέξιμο 21,1 χλμ. Ο αγώνας μπορεί να ολοκληρωθεί, είτε ατομικά, είτε σε ομαδικό επίπεδο (όπως θα κάνουμε εμείς με τη 295 Tri Team!)

Meet the team

Ας γνωριστούμε!

Μάρια Κοϊτσάνου- Κολύμπι 1,9 χλm.

Είμαι η Μάρια Κοϊτσάνου, μητέρα 2 παιδιών ηλικίας 11 ετών. Στον επαγγελματικό τομέα έχω μακρόχρονη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο του marketing. Πάντοτε μου άρεσαν τα θαλάσσια sports, ωστόσο το κολύμπι μπήκε στη ζωή μου σε μεγαλύτερη ηλικία. Όμως όπως αποδείχθηκε ήρθε για να μείνει, αφού θα κολυμπήσω 1,9 χιλιόμετρα ως μέλος της 295 Tri Team! Παρά το φορτωμένο μου πρόγραμμα, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για προπονήσεις, καθώς από αυτές αντλώ ενέργεια.

Τι σε ευχαριστεί περισσότερο στην προπόνηση; Με την προπόνηση νιώθω ότι φροντίζω τον εαυτό μου και δίνω προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική μου υγεία. Η ευεξία που φέρνει το νερό μου δίνει δύναμη να αντιμετωπίσω τις αυξημένες δυσκολίες της καθημερινότητας.

Τι σε δυσκολεύει στην προετοιμασία του αγώνα; Το ότι πρέπει να είμαι συνεπής με τις προπονήσεις μου. Το καθημερινό πρόγραμμα, ειδικά με τα παιδιά, μπορεί να γίνει απρόβλεπτο, επομένως πρέπει να είμαι ευέλικτη και να προσαρμόζω τις προπονήσεις μου στις ανάγκες όσων με χρειάζονται. Τι θα ήθελες να πεις σε όποιον διαβάζει το άρθρο; Ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία!

Σοφία Πανίτσα- Ποδήλατο 90 χλμ.

Είμαι η Σοφία Πανίτσα και θα ποδηλατίσω 90 χιλιόμετρα με τη 295 Tri Team! Είμαι πτυχιούχος παιδαγωγός και αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε σχολείο, σε μία τάξη 18 παιδιών. Αν και απολαμβάνω την εργασία μου, απαιτεί μεγάλο μέρος της ενέργειας μου. Ωστόσο όταν κάνω προπόνηση (και τώρα που προετοιμαζόμαστε για το Ironman Greece Vouliagmeni 70.3 κάνω πολλή…) η ενέργεια μου επανέρχεται και με το παραπάνω! Η σχέση μου με την άθληση υπήρχε μέσω του μπάσκετ, το οποίο είχα ως χόμπι πολλά χρόνια. Το ποδήλατο έως τώρα το επέλεγα «ταξιδιωτικά», αλλά και ως μέσο μετακίνησης καθώς είναι eco-friendly. Φυσικά μου άρεσε κιόλας! Τι σε ευχαριστεί περισσότερο στην προπονήση; Ότι μαθαίνεις τα όρια σου. Αυτό που σου φαινόταν αδύνατο μέχρι χθες, βλέπεις ότι σήμερα το πετυχαίνεις. Μέσω της διαδικασίας της προπόνησης, ανακαλύπτεις νέα κομμάτια του εαυτού σου. Τι σε δυσκολεύει στην προετοιμασία του αγώνα; Με το ποδήλατο είσαι πολλές ώρες στη σέλα, επομένως τις μέρες της περιόδου αυτό αποτελεί πρόβλημα. Επίσης η Αθήνα δεν έχει υποδομές για ποδηλάτες, γεγονός που δυσκολεύει την προπόνηση. Τι θα ήθελες να πεις σε όποιον διαβάζει το άρθρο; Ο αθλητισμός δεν έχει φύλο! Stop being scared and just do it!!!

Ελίνα Καλτσά – Τρέξιμο 21,1 χλμ.

Ονομάζομαι Ελίνα Καλτσά και προετοιμάζομαι να τρέξω για πρώτη φορά 21,1 χιλιόμετρα, φυσικά ως μέλος της 295 Tri Team! Τα τελευταία 2 χρόνια ανήκω στην ομάδα του Pharmacy295 και συγκεκριμένα στο τμήμα του Marketing. Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή, στην καλύτερη περίπτωση θα τη χαρακτήριζα χλιαρή... Ωστόσο, το Pharmacy295 με τις αθλητικές δράσεις που διοργανώνει και το well-being που έχει ως φιλοσοφία, με ενθάρρυνε να τολμήσω να αναλάβω το δρομικό κομμάτι του αγώνα! Τι απολαμβάνεις περισσότερο στην προπόνηση; Η προπόνηση ανεβάζει τις ενδορφίνες στα ύψη και δημιουργεί το υπέροχο συναίσθημα, ότι έχεις κάνει κάτι ωφέλιμο για τον εαυτό σου. Τι σε δυσκολεύει στην προετοιμασία; Οι μεγάλες προπονήσεις τις καθημερινές. Αντικειμενικά όταν γυρίζω σπίτι μετά από μία απαιτητική μέρα στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω για τρέξιμο. Όμως όταν το κάνω νιώθω καλά! Τι θα ήθελες να πεις σε όποιον διαβάζει το άρθρο; Ότι σε χωρίζει μόνο μια απόφαση από μια πιο αθλητική εκδοχή του εαυτού σου!
Stay tuned...
Εάν θες να μάθεις περισσότερα για την ομάδα μας, stay tuned στα social media του Pharmacy295! Φυσικά θα ανεβάζουμε υλικό από την καθημερινή μας προετοιμασία και θα θέλαμε πολύ να σε έχουμε δίπλα μας σε αυτό το όμορφο τριαθλητικό ταξίδι!
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

Μόνο στο Pharmacy295
Το #1 φαρμακείο της δεκαετίας
Έλα στην παρέα του Pharmacy295
Προσφορές • Δώρα • Διαγωνισμοί • Vip Events • Εκπτωτικά Κουπόνια

powered by cloudon on shopster.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού