Αρχική icon_arrow 295 blog icon_arrow Μύρισε καλοκαίρι! 5 δροσερά καλοκαιρινά αρώματα
article_headermedia
author_icon
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 31 Μαΐ 2017
icon_time 2' ανάγνωση

Μύρισε καλοκαίρι! 5 δροσερά καλοκαιρινά αρώματα

Feels like summer! To καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να επιλέξεις αρώματα δροσερά, ανάλαφρα και απαλά για να έχεις αίσθηση καθαριότητας όλη την ημέρα. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα άρωμα που σε τυλίγει με την αύρα του καλοκαιριού. Παρακάτω διαλέξαμε πέντε και σίγουρα ανάμεσα τους θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει:  Nuxe Sun Eau Delicieuse Parfumante       Εμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της NUXE, η κολώνια Sun Eau Delicieuse Parfumante αναβιώνει το πνεύμα του καλοκαιριού. Με νότες από:
  • γλυκό πορτοκάλι
  • τροπική καρύδα και άνθη tiare
  • βανίλιας και μόσχο.
Ψεκάστε πάνω σας το Nuxe Sun Eau Delicieuse Parfumante και τυλιχτείτε σε ένα αρωματικό ένα σύννεφο που διαπερνά απαλά τα ρούχα σας. Μπορείτε επίσης να το ψεκάσετε στην βούρτσα των μαλλιών ή στα σεντόνια σας για "ηλιόλουστα" όνειρα. Roger & Gallet Cedrat  Eau Fraiche Parfumee   Μύρισε καλοκαίρι   Μια πρόσκληση για περίπατο σε έναν κήπο στην Ιταλία, μέσα στις κοιλάδες της Καλαβρίας, η κολώνια του Roger & Gallet Cedrat Eau Fraiche Parfumee, αποκαλύπτει ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις από τις πρώτες κιολας φρουτώδεις νότες του, με την ακαταμάχητη φρεσκάδα τους. Στην καρδιά αυτού του αρώματος Roger & Gallet Cedrat Eau Fraiche Parfumee συναντάμε τις λεπτεπίλεπτες νότες αρωματικών φυτών (κάρδαμου και βασιλικού) και τέλος ανακαλύπτουμε ένα ντελικάτο συνδυασμό από ξυλώδη αρώματα (κέδρο, vetiver, musk και λευκό κεχριμπάρι). Το μπουκάλι του αρώματος του Roger & Gallet Cedrat Eau Fraiche Parfumee, είναι σχεδιασμένο από τον Martin Szekely. Korres Pure Greek Olive Eau de Cologne Olive Blossom     Αναζωογονητική κολόνια με διακριτικό άρωμα από άνθη Ελαιόδεντρου, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ενεργή αλόη, για τόνωση και φρεσκάδα.   Eau Sensorielle Aux 3 Fleurs - Ενυδάτωση (100ml)     Αισθησιακό, δροσερό και μεταξένιο νερό-άρωμα με 3 λευκά λουλούδια για 24ωρη ενυδάτωση σώματος. Ψεκάζεται  μετά το μπάνιο, το ντους ή οποιαδήποτε στιγμή για ενυδάτωση και τόνωση, τυλίγοντας όλο το σώμα με ένα απόλυτα αισθησιακό άρωμα. Ένα ποίημα από 3 Λευκά Λουλούδια (Γαρδένια, Καμέλια, Γιασεμί), το Eau Sensoriel είναι εμπλουτισμένο επίσης με πολύτιμες νότες όσμανθου, φρέσκου άμβαρου, φλούδας βανίλιας, πολύτιμων ξύλων και βετιβερίας, που σμίγουν σε ένα μεθυστικό και απόλυτα αισθησιακό άρωμα. Caudalie Eau Fraiche Fleur de Vigne Μύρισε καλοκαίρι! Το Fleur de Vigne είναι μια ένα λουλούδι που ανθίζει μόνο για λίγες ημέρες τον Ιούνιο και προαναγγέλλει την συγκομιδή των σταφυλιών. Συνδυάζει λευκό τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι και καρπούζι, με γκρέιπφρουτ, μανταρίνι και τόνους κέδρου.   >>  Bρείτε το άρωμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες εδώ. 
avatar of pharmacy295@gmail.com
Συντακτική Ομάδα Pharmacy295 Η Συντακτική Ομάδα του 295 blog αποτελείται από 5 άτομα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή χρήσιμων και εξειδικευμένων πληροφοριών στους τομείς της υγείας, ομορφιάς και της οικογένειας. Με πάθος για την πληροφόρηση, καθημερινά αναζητά έγκυρες πηγές προκειμένου να παρέχει επίκαιρες συμβουλές & tips στους αναγνώστες της.

Προτεινόμενα άρθρα

powered by cloudon on ecommercen.gr engine
🛠20220530.124826

Διάλεξε το δώρο σου

Προβολή καλαθιού